Meest voordelige accommodaties

Luxe accommodaties op Terschelling

Vakantiehuis Terschelling
Een bijzonder Waddeneiland!

Terschelling is een schitterend eiland en een van de grootste eilanden  van de Waddeneilanden. Het staat bekend om het unieke landschap en mooi uitzichten. Of je nu op zoek bent naar een ontspannende vakantie of een spannend avontuur, Terschelling heeft iedereen iets te bieden.

Algemene informatie Terschelling Per boot naar Terschelling Accommodaties op Terschelling Activiteiten op Terschelling

Een bezoek brengen aan Terschelling

Op het eiland zijn allerlei activiteiten mogelijk, waaronder strandjutten, vogels kijken, zeilen, kajakken, surfen en fietsen. Er zijn volop mogelijkheden om de omringende natuur te verkennen, verborgen juweeltjes te ontdekken en te genieten van het prachtige uitzicht.

Het eiland heeft een groot natuurreservaat, De Noordvaarder waar men zowel kan wandelen als fietsen. Het eiland heeft ruim 70 kilometers aan fietsroutes en fietsen, voor zowel volwassenen als kinderen, zijn volop te huur op het eiland

Terschelling heeft ook een rijke geschiedenis en cultuur, met enkele van de oudste gebouwen van het eiland die dateren uit de 16e eeuw. De plaatselijke bevolking is vriendelijk en gastvrij, waardoor bezoekers zich gemakkelijk thuis voelen.

Altijd wel iets te doen op Terschelling

Op Terschelling wonen ongeveer 6.000 inwoners – een mix van Nederlanders en internationals. Het eiland heeft een levendige sfeer met tal van evenementen en activiteiten die het hele jaar door plaatsvinden.

Van muziekfestivals tot kunsttentoonstellingen, er is altijd iets te zien en te doen. Het meest bekende festival is het Oeral-festival dat internationaal jaarlijks vele bezoekers aantrekt.

Wat je ook zoekt, een bezoek aan Terschelling zal zeker gedenkwaardig zijn. Met zijn prachtige landschappen, levendige cultuur en tal van activiteiten is het geen wonder waarom zoveel mensen naar dit prachtige Nederlandse eiland trekken.

Voldoende en verschillende accommodaties

Op het gebied van huuraccommodatie heeft Terschelling genoeg te bieden. Van luxe villa’s tot gezellige vakantieappartementen, er is voor iedereen wat wils. Veel van de huuraccommodaties zijn ook milieuvriendelijk, zodat bezoekers kunnen genieten van een duurzaam verblijf.

Terschelling bezoeken met kinderen is geen enkel probleem. Niet alleen, omdat er genoeg te doen is, er voldoende accommodaties geschikt voor kinderen zijn, maar ook omdat het een fascinerend eiland is waar van alles te zien en te ontdekken is.

Met de boot naar Terschelling

Er zijn verschillende veerbootmaatschappijen die regelmatige diensten naar Terschelling aanbieden vanaf het vasteland. Afhankelijk van de haven waar je vandaan komt, variëren de kosten van de overtocht. Als je uit Amsterdam komt, kost het ongeveer €20,-per persoon.

Kom je uit Harlingen, dan is het ongeveer €15,- per persoon. De duur van de boottocht naar Terschelling hangt ook af van de haven waar je vandaan komt.

Vanuit Amsterdam duurt de tocht meestal twee tot drie uur. Vanuit Harlingen is het meestal ergens tussen anderhalf en twee uur.